در مراسمی با حضور رئیس جمهوری از مدالآوران ورزش ایران در سال ۱۴۰۲ تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا، در این مراسم که با حضور رئیس جمهور، وزیر ورزش و جوانان، قهرمانان و مدال آوران ورزش، روسای فدراسیونهای ورزشی و چهرههای ورزش ایران در سالن اجلاس سران برگزار شد، از ورزشکاران مدالآور بیماریهای خاص و پیوند اعضا قدردانی شد.
این پاداش با توجه به مدالآوری این ورزشکاران در رقابت جهانی سال گذشته استرالیا بود که به آنها تعلق گرفت. رئیس فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا ضمن تشکر از این اقدام دلگرم کننده، اظهار امیدواری کرد که با حمایتهای بیشتر وزارت ورزش و جوانان، زمینه گسترش هر چه بیشتر ورزش میان بیماران خاص و پیوند اعضا در سراسر کشور، بالاخص در نقاط محروم و روستاها فراهم شود.
گفتنی است فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا ایران به عنوان یکی از کشورهای مطرح در فدراسیون جهانی مطرح است و در آخرین دوره مسابقات جهانی که در شهر پرث استرالیا برگزار شد، کاروان ایران علاوه بر کسب ۷۹ مدال رنگارنگ در ۱۰ رشته ورزشی به عنوان پدیده مسابقات معرفی شد و نام فاطمه هاشمی نیز بخاطر نقش ارزنده و تلاشهای صادقانه وی در گسترش ورزش میان بیماران خاص و پیوند اعضا در تالار مشاهیر فدراسیون جهانی ورزش پیوند اعضا به ثبت رسید.