پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه

همایش معرفی بانوی اخلاق ورزش کشور برگزار شد / تجلیل از دو بانوی ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا

همایش معرفی بانوی اخلاق ورزش کشور توسط کمیسیون زنان و ورزش کمیته ملی المپیک برگزار شد که طی آن از 95 نفر از مربیان و ورزشکاران برتر اخلاق در 47 فدراسیون ورزشی تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا،‌ مهین فرهادی زاد رئیس کمیسیون زنان و ورزش کمیته ملی المپیک ضمن خیرمقدم به حاضرین و تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی، از تلاش های دکتر صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در جهت تشکیل و فعالیت کمیسیون‌های 17 گانه در این کمیته قدردانی کرد.

وی در ادامه گفت: در این مدت و با حمایت های دکتر صالحی امیری، این کمیسیون ها فعالیت ها و کارهای بسیار خوب و ماندگاری را در حوزه مربوطه انجام داده اند که کمیسیون زنان و ورزش نیز از این قائده مستثنی نیست

دوره آموزشی جانشین پروری، نشست ها و همایش های علمی-ورزشی و تعیین شاخص های الگوی برتر اخلاق ورزش که به انتخاب مربیان و ورزشکاران برتر اخلاق ورزش بانوان منتهی شد، از جمله این فعالیت ها می باشد.

فرهادی زاد در پایان ابراز امیدواری کرد تا این الگوها و نفرات شاخص اخلاق ورزشی بتوانند در توسعه اخلاق‌مداری در فدراسیون های ورزشی بیش از پیش نقش آفرین باشند.

در ادامه این همایش و پس از پخش کلیپی از فعالیت های انجام گرفته در کمیسیون ورزش و زنان، دکتر عباسعلی گائینی رئیس کمیسیون همبستگی المپیک کمیته ملی المپیک به بیان مهمترین مصادیق اخلاقی پرداخت و گفت: شکر گذاری و سپاس از دیگران، شرمسار نکردن دیگران، بستن چشم بر روی بدی ها، سرزنش نکردن دیگران و عاشق بودن، از مهمترین این مصادیق هستند.

در ادامه این نشست، دکتر صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک ضمن تبریک به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و خیر مقدم به حاضرین، انگیزه زنان در جامعه و در زمینه منزلت خواهی، عدالت جویی، اخلاق محوری و کسب سکوهای قهرمانی را با بیان نکاتی در مبحث جامعه شناختی تشریح کرد.

وی حضور زنان، به عنوان نیمی از جامعه را از مهمترین ملزومات طی کردن فرآیند مسیر توسعه ملی عنوان کرد و گفت: باید به یک اصل وفادار باشیم و آن اینکه هیچگاه قطار توسعه در ایران به مقصد نخواهد رسید مگر با حضور و مشارکت شما زنان این سرزمین که می توانید پرچمدار نشاط، غرور و هویت ملی باشید.

رئیس کمیته ملی المپیک اخلاق را مهمترین سرمایه بشری و شاخصه اصلی ایران اسلامی عنوان کرد و در ادامه مباحثی را در خصوص اخلاق ورزشی بیان کرد.

وی ابراز داشت: اخلاق نشان دهنده هویت فرهنگی ما است و هدف اساسی انقلاب اسلامی، همانا حاکمیت اخلاق است و چارچوب های اصلی نظام اسلامی هرگز از آن دور نخواهد بود چنانچه همواره شاهد در اوج بودن شاخص های اخلاقی در آن هستیم.

دکتر صالحی امیری، ایثار، صبر، راستگویی، مدارا و سازگاری را از ده ها خصلت نیکو و ویژگی جامعه ایران در دهه اول انقلاب عنوان کرد و افزود: نیاز اصلی جامعه امروز، اخلاق مداری است و این هویت اصلی ما در سالهای اخیر با چالش هایی مواجه شده است.

وی احساس امنیت، رضایتمندی، اعتماد، خانواده مستحکم و سلامت اجتماعی را از شاخصه های اصلی زیست محیطی عنوان کرد و گفت: اقدام شایسته امروز کمیسیون زنان و ورزش کمیته ملی المپیک برای معرفی زنان ورزشکار اخلاق مدار، جای تقدیر و تشکر دارد.

دکتر صالحی امیری در ادامه افزود: گسترش روح انسانیت و اخلاق از مهمترین وظایف زنان اسوه و الگوی ما است. ما نیز باید به مفاخر و سرمایه های فرهنگی خود افتخار کنیم و با کمک نسل جوان و تداوم راه این اسوه‌ها، مفاخر و زنان فرهیخته، قله های موفقیت را فتح کنیم.

وی در پایان اظهار داشت: در جامعه اخلاق محور، اعتماد، روابط انسانی و تقدم منافع جمعی به منافع فردی حاکم است و در این جوامع انسان ها عدالت جو هستند.

گفتنی است در پایان این همایش، از یک مربی و یک ورزشکار برتر اخلاق 47 فدراسیون ورزشی با اهدای لوح تقدیر شد که از فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا،‌ رینا فقیه و صدیقه صفری انتخاب شدند.